Pobednici Tikveš konkursa za novu etiketu

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share

Pobednicka-etiketa-Dijana Dimitrievska 1.1Ukupno 247 dizajnera iz 29 zemalja apliciralo je na takmičenju Skoplje Design Week i vinarije Tikveš za novu etiketu Chardonnay vina. Pristiglo je ukupno 463 rešenja, a za najboja proglašeni su radovi Dijane Dimitrievske iz Makedonije, koji će se naći na boci Chardonnay Tikveš, berba 2013.

Oduševljeni kvalitetom i dizajnom etiketa, u vinariji Tikveš su odlučili da povećaju ukupnu vrednost nagradnog fonda sa 500 EUR na 5.000 evra.pobednicka-etiketa  Dijana-Dimitrievska 2.1

Kao deo Skoplje Design Week 2013, Tikveš vinarija je organizovala i specijalnu izložbu po imenu „Najbolje sa juga", a posetioci ovogodišnjeg Skoplje Design Week imali su jedinstvenu priliku da vide unikatni nameštaj, aparate i ukrasne predmete izrađene od Tikveš ambalaže, od strane 12 makedonskih dizajnera.

Izrazivši zadovoljstvo zbog selekcije najboljeg kreativnog rešenja i saradnje sa Tikveš vinarijom, direktor Skoplje Design Week, Aleksandar Velinovski rekao je:

- Ohrabreni smo postignutim rezultatima jer smo zajedno sa Tikvešom još jednom demontrirali osećaj vrednosti koje dobar dizajn nosi sa sobom. Istovremeno, ovo je odličan primer kako je svako ulaganje u identitet i brend opravdano.

nazad na vrh