Probus Deurić za probranu klijentelu

 • Objavljeno u Vesti
 • Bookmark and Share
Probus Deurić za probranu klijentelu

Vrhunski hoteli sa pet zvezdica u Kini uvrstili su vina iz vinarije Deurić u ponudu, i to ne samo crvena. Čitav kontejner sa tuce paleta krenuo je na daleki put.

Nedavno je u okviru obilaska vinarija i vinogradarskih regiona jugoistočne Evrope na Fruškoj gori boravio Jan Han Ni, predstavnik moćne CBRE grupacije, prema nekim tvrdnjama jedne od najvećih kompanija za upravljanje nekretninama na svetu, koja poseduje desetak hotela najviše kategorije i jednu čitavu luku. Tom prilikom je u Maloj Remeti i vinariji Deurić otkrio ono što mu se svidelo i u šta duboko veruje da će se svideti probranoj klijenteli na Dalekom istoku.

Zlatko Zivanic
Privukli pažnju ozbiljnog kupca iz Kine, Zlatko Živanić, direktor prodaje vinarije Deurić

- Prvobitno ga je privukla priča o Fruškoj gori, zbog istorije i činjenice da je rimski car Probus ovde posadio prve vinograde. Probao je naša vina i posebno mu se svideo Probus 276, ali i Sauvignon Blanc, šardone barik, te Aksiom, crvena kupaža sorti probus, merlo, marselan i pti verdo. Kupio je sve četiri etikete, hteli su još i više, ali smo bili prinuđeni da procenimo sopstvene mogunosti i ostavimo dovljno vina za domaće tržište. Međutim, ostaje dogovor da na jesen krene još jedna izvozna tranša –  objašnjava direktor prodaje vinarije Zlatko Živanić.

CBRE IL Module Image PortandIntegrated

Da podsetimo, Aksiom 2016 proglašen je za najprijatnije iznenađenje 2018. godine, a iz vinarije Deurić etikete Talas crveni 2016 i Probus 276 2016 zaostale su samo po jedno mesto za titulom u kategorijama Best Buy i Najbolje crveno vino Srbije od autohtone ili novostvorene sorte, baš kao što je i vinarija Deurić bila samo korak iza pobednika u konkurenciji za Najbolju mladu vinariju Srbije!

Prema rečima Živanića, cilj misije kineskog kupca je otkrivanje malih premijum vinarija i na kineskom tržištu nepoznatih premijum vina, kako bi svojim gostima mogli da ponude nešto novo, originalno a vrhunskog kvaliteta. 

nazad na vrh

Online prodavnica vino.rs

Pitajte somelijera

 • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
 • VINO.RS doo
 • Jurija Gagarina 57/1a
 • 11070 N. Beograd
 • PIB: 107512643
 • Matični broj: 20818476
 • Žiro-račun: 340-11007337-17
 • Mail [email protected]
 • Telefon: 064 111 8279

O nama