Drugi Wine Garden u Botaničkoj bašti

  • Objavljeno u Vesti
  • Bookmark and Share
Drugi Wine Garden u Botaničkoj bašti

Jedna od najuspešnijih vinskih manifestacija u Srbiji, za koju se prošle godine u beogradskoj Botaničkoj bašti tražila karta više, Wine Garden 2020 će se održati u subotu i nedelju 19. i 20. septembra od 12 do 20 časova.

Publici će se tokom ta dva dana svojevrsnog vinskog piknika, uz akustične nastupe muzičara i plesača na travnjacima Bašte, predstaviti čak tridesetak vinarija, a biće tu i štandova s delikatesima, sirevima, slatkišima i ostalim ukusnim zalogajima. Idelana prilika za uživanje u jedinstvenom ambijentu najlepše zelene oaze Beograda tokom poslednjih dana leta!

Wine Garden 2019 7

Ovogodišnji Wine Garden biće održan uz sve preporučene mere epidemiološke zaštite, s propisanim razmakom između štandova i uz prisustvo ograničenog broja posetilaca koji uspeju na vreme da nabave ulaznice za ovaj jedinstveni vinski doživljaj. Ulaznice po popularnoj ceni od svega 600 dinara mogu u pretprodaji da se kupe na biletarnici Botaničke bašte ili preko servisa Ticket.rs, DD Tickets i Gigs Tix, a na sam dan manifestacije preostale ulaznice biće dostupne na ulazu u Botaničku baštu.

Wine Garden 139

Ovu manifestaciju u organizaciji Udruženja Vinski maraton podržali su Grad Beograd, Turistička organizacija Beograda i Privredna komora Srbije.  |

nazad na vrh

Srodni tekstovi