Pet zlatnih medalja za Vukoja u SAD

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Radovan Vukoje, vlasnik vinarije Podrumi Vukoje 1982 Radovan Vukoje, vlasnik vinarije Podrumi Vukoje 1982

Vodeća hercegovačka vinarija Podrumi Vukoje 1982, jedna od najcenjenijih u regionu, osvojila je čak pet zlatnih medalja na prvom ovogodišnjem velikom vinskom takmičenju America Awards 2021 koje se održava pod patronatom AmericaWinesPaper, specijalizovanog magazina za profesionalne vinske kupce, uvoznike i distributere.

Žiri u kojem su bili vinski eksperti, somelijeri i predstavnici kompanija specijalizovanih za uvoz i distribuciju vina dodelio je ovo izuzetno priznanje za vina: Tribunia Chardonnay & Malvasia 2019, Zlatna Selekcija White 2016, Carsko vino Grand Cru 2016, Primavera Red Cuvee 2019Vranac Rezerva, 2015.

Radovan Vukoje nagrade 1

Ovo je jedan od najvećih uspeha vina sa Balkana na nekom vinskom takmičenju u SAD, a AmericaWinesPaper je svakako jedan od najvažnijih kanala za preporuku tamošnjim najboljim restoranima i vinotekama na koja vina s američkog tržišta posebno treba obratiti pažnju.

Inače, Podrumi Vukoje 1982 prisutni su već gotovo deceniju na tržištu Sjedinjenih Američkih Država, a njihova vina se mogu naći u četiri američke savezne države: Ilinois, Vašington DC, Njujork, i Pensilvanija.  |

Radovan Vukoje nagrade 1

nazad na vrh

Srodni tekstovi