Vina na Sajmu: Beowine Fair

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share

beowine-fairBeogradski sajam od 21. do 24. februara organizuje četvrti Međunarodni sajam vina pod nazivom BEOWINE fair, koji se održava istovremeno sa međunarodnim sajmovima turizma, hotelsko-ugostiteljske opreme i suvenira.

Više od 140 izlagača, od kojih 50 dolazi iz 13 zemalja sa bogatom tradicijom u proizvodnji vina, predstaviće u hali 2 najbolja vina i opremu za vinarstvo i vinogradarstvo. U društvu najuglednijih domaćih vinara i vinarija naći će se i izlagači iz Italije, Austrije, Francuske, Španije, Grčke, Švedske, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Bugarske i Rumunije. U okviru stručnog pratećeg programa biće obrađivane teme koje se odnose na geografsko poreklo i oznake proizvođača, analizu vina i konrolu kvaliteta.

Ova prilika da dokažemo kako Srbija ima sve uslove da postane značajna destinacija na vinskoj mapi sveta upotpuniće vinarije koje će uz vina predstaviti svoju turističku ponudu, smeštaj i gastronomske specijalitete. Organizator manifestacije je Beogradski sajam u saradnji sa Udruženjem vinara i vinogradara Srbije – „VIVIS" i Privrednim društvom „Srpsko vino".

BEOWINE Fair će primati posetioce u četvrtak od 10 do 18 časova, u petak i subotu od 10 do 19 časova i u nedelju do 17 časova. Cena ulaznice je 300 rsd, ona za grupne posete upola toliko, a cena parkinga 200 rsd/h.

nazad na vrh