Trijumfalno na Novakovoj svadbi

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share

Vino-Trijumf-na-svadbi-Novaka-i-JeleneTrijumf na Vimbldonu, prvo mesto na svetskoj rang listi, svadba nakon devet godina zabavljanja i skoro očinstvo, niska su bisera koju Novak Đoković vredno niže iz dana u dan.

 Na ceremoniji održanoj na Svetom Stefanu, koju su mnogi nazvali „svadba veka” nakon onog najvažnijeg „DA” Novaka i Jelene, preko zlatnog peska Kraljičine plaže potekla je prava bujica vrhunskog vina, od penušavog pa do najsuvljeg. I ako je bilo za očekivanje da jedan od najbogatijih Srba za ovu priliku, pogosti prisutne basnoslovno skupim šampanjcem i retkim francuskiom berbama, Novak je ostao doslovno svoj, sa verom u svoju domovinu i njene najbolje plodove.

Tako su domaćini i gosti, među kojima su bili Novakove sportske kolege, Viktor, Janko, Nenad, ali i Endi Marej, opušteno uživali u vrhunskoj liniji vina vinarije Aleksandrović koja nose simboličan naziv - Trijumf, baš kao i sve što Novaka u ovom trenutku okružuje. Tokom velikog slavlja kucalo se i nazdravljalo počev od Trijumf penušavog vina, preko vina Trijumf Selection, Trijumf Barrique, Trijumf Rose, pa sve do Trijumf Noira.

Time se još jednom potvrdila činjenica da je ova linija vina pravljena za one prave, originalne pobednike, u svakom slučaju i prilici.

nazad na vrh

Srodni tekstovi