Plemenita vina Fruške gore za ekskluzivnu večeru

 • Objavljeno u Vesti
 • Bookmark and Share
Plemenita vina Fruške gore za ekskluzivnu večeru

Originalna vina vinarije Zarić – Vinogradi Hopovo, do kojih uopšte nije lako doći, moći će da se degustiraju u četvrtak 14. marta od 20 časova u luksuznom prostoru restorana Despacito u Beogradu na specijalnoj večeri gde će biti služena uz suptilne ukuse guščje džigerice, školjki Sen Žaka, tartufa i još mnogo toga.

Ovaj jedinstveni Wine & Food Tasting show uz vrhunske kulinarske majstorije šefa kuhinje otkriće vam kroz tri različita uparivanja sa četiri različita vina čudesni svet „vinskog umetnika“ Dragana Zarića, vlasnika vinarije, čija je životna strast podeljena između filmske vizije koju razvija u Americi i Kanadi, gde živi i radi, i one vinske u Irigu gde se u neposrednoj blizini manastira Hopovo nalazi njegov izuzetni vinograd i gde nastaju vina od najboljih crvenih klonova na svetu, ali i grožđe koja se koriste za proizvodnju čuvenog armanjaka Teodor koji u lagumima Iriga sazreva za večnost.

vinsko vece zaric fb

Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Pinot Noir, te bele sorte Muscat Frontignan, Clairet de Gascogne, Ugni Blanc, Folle Blanche i Colombard, sve će se te arome ove večeri naći u čašama i tanjirima! Sva su vina lagana i veoma pitka, urađena u svetskom maniru za uživanje, dok je posebna priča crveni Bermet spravljen prema originalnom Damaskinovom receptu. Ovaj svojevrsni eliksir sa ugušćenom širom i medom sadrži čak 39 sastojaka, pa iako sadrži ozbiljnu dozu slasti, zapravo je krajnje snažno i delikatesno, ozbiljno crveno vino sa čak 20 % alkohola!

jelovnik

Hedonistički plan:

Joakim i Ana Cuvee Special & parfe od guščije džigerice sa želeom od vina, courvasier i majčina dušica su uključeni

Prvi poljubac Rose & školjke Sen Žak sa crnim tartufima i parmezanom

Jutro Merlot & chuelton sa sosom od šumskog voća, drugim rečima ramstek sa mladim krompirom uz čokoladu i začine

Bermet crveni & divni snovi

Cena ovog raritetnog uživanja u organizaciji Vino.rs i WineQ Centar vinske kulture, koje uključuje četiri razna vina i tri sleda hrane iznosi 1.990 RSD po osobi.

Zbog ograničenog broja gostiju rezervacije su obavezne na brojeve telefona: 066 5 33 33 57 ili 064 111 82 79 ili mailom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

nazad na vrh

Srodni tekstovi

Online prodavnica vino.rs

Pitajte somelijera

 • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
 • VINO.RS doo
 • Jurija Gagarina 57/1a
 • 11070 N. Beograd
 • PIB: 107512643
 • Matični broj: 20818476
 • Žiro-račun: 340-11007337-17
 • Mail [email protected]
 • Telefon: 064 111 8279

O nama