Novi vid promocije vina Plantaže

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Novi vid promocije vina Plantaže

Vinarija Plantaže je promotivnu kampanju na crnogorskom primorju ovog leta obogatila potpuno novim sadržajima. Vinska fešta i muzički program na rivi u Tivtu, gde su posetioci uživali u premijum vinima ove crnogorske vinarije a u pojedinim restoranima uz učešće somelijera, rađena brojna uparivanja vina Plantaža sa tradicionalnim domaćim specijalitetima, završena je dvodnevnim polo turnirom.

Tokom nadmetanja su u četiri ekipe nastupila svetski značajna imena ovog ekskluzivnog sporta kao što su maharadža Savai Padmanabh Singh (Pacho) od Džajpura, Džejmi Morison član polo reprezentacije Velike Britanije i vlasnik Royal Berkshire Polo kluba, kao i Čarli Vudridž, višestruki pobednik turnira “Polo in the Park”, a u VIP loži se služila penušava etiketa Crnogorski Val u kojoj su posebno uživale dame sa obaveznim šeširima, kao i osvežavajuća bela i roze vina, Malvazija i Regina.

I dok su konji i jahači privlačili pažnju za vreme odvijanja manifestacije, na atraktivnim lokacijama marine Porto Montenegro bili  su postavljeni punktovi gde su se mogla dobiti obaveštenja o Vinskom putu Plantaža, kao jednom od najtraženijih turističkih proizvoda u Crnoj Gori.

104 bg
126 bg
77 bg
nazad na vrh

Srodni tekstovi