Drugi Top wine festival u Blacu

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Drugi Top wine festival u Blacu

U Blacu se 23. oktobra održava 2. Top wine fest, privredna manifestacija posvećena vinima i tradicionalnoj zanatskoj hrani iz Toplice i regiona.

U organizaciji civilnog sektora a uz podršku Opštine Blace, ovaj događaj ugostiće ljubitelje vina i zdrave i ukusne hrane, biće mesto susreta uglednih proizvođača i stručnjaka za proizvodnju vina i hrane iz Srbije i regiona, ali i mesto gde će se održati poslovni susreti u segmentu gastro i vinske ponude.

- Smatrajući kako su vinska i gastro ponuda važan segment razvoja topličkog turizma pokrenuli smo prošle godine ovu manifestaciju koja je privukla veliku pažnju. Ove godine ona će biti održana u vanrednim epidemiološkim uslovima uz poštovanja svih propsianih mera prevencije. Obezbedićemo maske, dezinfekciona sredstva i strogo ćemo kontrolisati posećenost i da li se poštuje fizička distanca. Bićemo dobri domaćini, a siguran sam da će brojni gosti poneti pozitivne utiske - izjavio je koordinator Top wine festa Vladimir Mitrović.

Sajam počinje u petak, 23. oktobra u 15 časova, u hotelu „IN“ u Blacu nizom stručnih susreta posvećenih proizovodnji vina i nastavlja se sajamskom prezentacijom. Ulaz za posetioce, kao i učešće za izlagače biće besplatno. Do sada su učešće na festivalu potvrdile vinarija Doja, Toplički vinogradi, Ivanović, Grabak, Aranđelović, Braća Rajković, Raj i Spasić, kao i rasadnik Agroplanta iz Velike Drenove.  |

nazad na vrh

Srodni tekstovi