Prijave za Veliko ocenjivanje vina Srbije

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Photo by Bridge India on Unsplash   Photo by Bridge India on Unsplash

Savez vinara i vinogradara Srbije (SVIV) i ove godine u čast Svetog Trifuna organizuje manifestaciju pod nazivom „Veliko ocenjivanje vina Srbije“, koje će se održati u Beogradu od 1. do 3. aprila 2021. godine u Hotelu Radisson Collection Old Mill. Ocenjivanje je besplatno, a rezultati i dodela nagrada zakazani su za 10. april.

Svi zainteresovani vinari mogu svoja vina da dostave u periodu od 8. do 25. marta na adresu Hotel Radisson Collection Old Mill, Bulevar vojvode Mišića 15, od 9 do 17 sati (kontakt osoba za prijem vina Marko Isaković: 069-8357-340). Potrebno je dostaviti:

1. Četiri (4) boce vina;

2. Popunjen prijavni list koji treba elektronski poslati na imejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., i priložiti uz dostavljene boce vina;

3. Kopiju analize za puštanje vina u promet izdatu od strane sertifikovane laboratorije koju treba elektronski poslati na imejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., i takođe priložiti uz boce vina;

NAPOMENA: Vina se neće primati posle datog roka.

Molimo sve srpske vinare i vinogradare da se odazovu i uzmu učešće na ovoj manifestaciji izuzetnog značaja za srpsko vinarstvo i vinogradarstvo kao i za promociju domaćih vina.

Na sajtu SVIV možete naći kompletnu prijavnu dokumentaciju.  |

nazad na vrh

Srodni tekstovi