Rubin predstavio arhivski vinjak Hedonic

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Rubin predstavio arhivski vinjak Hedonic

Arhivski vinjak Hedonic kruševačkog Rubina predstavljen je na jednoj od najglamuroznijih promocija nekog alkoholnog pića u Srbiji.

Ovaj jedinstveni događaj za nekoliko stotina probranih zvanica odigrao se u beogradskoj Beton hali u ekskluzivnom prostoru kluba Lafayette pod nazivom Hedonic veče. Više desetina izvođača, balerine, ekvilibristi, glumci, pevači, igrači, kompletno osoblje kluba uključeno u pojedine tačke jedinstvenog kabarea, gde su se scene menjale velikom brzinom tokom višesatnog nastupa, oduševljenu je publiku pripremalo za ono što sledi – premijeru vinjaka Hedonic odležalog pola veka i sa cenom od 3.600 evra!

photo catch agencija (2)

U kratkom pozdravnom govoru generalni direktor Rubina Zoran Bekrić je napomenuo kako za nastanak vinjaka Hedonic nije zaslužan nekakav kreativni tim već veliki broj, čak četiri generacije tehnologa uključenih u projekat tokom 50 godina negovanja i paženja ekskluzivnog proizvoda.

photo catch agencija 4

Boca sa izgraviranim detaljima od 24 karatnog zlata čuva odabrane vinske destilate koji su dozrevali neverovatnih 50 godina u hrastovoj buradi kako bi se nakon niza procesa sjedinili u blendu Hedonic. Na ukusu ovaj arhivski vinjak je najpre snažan i kompleksan uz intenzivno prisustvo tanina, a zatim prelazi u trajan, mekan i harmoničan ton fine karamele, vanile i sušenog voća. Ukus se dugo zadržava, postaje sve lepši dok na kraju ne bude prepoznat kao koncentrat meda.

Vredi li Hedonic 3.600 evra, zapitaćete se možda? Odgovor je u vama, zar ne!   |

FOTO: Catch agencija
nazad na vrh

Srodni tekstovi