Najavljen Wine Garden 2023

  • Objavljeno u Vesti
  • Bookmark and Share
Najavljen Wine Garden 2023

Najpopularniji vinski događaj u Beogradu, Wine Garden u Botaničkoj bašti „Jevremovac“ okupiće 3. i 4. juna ljubitelje vina, muzike i prirode na manifestaciji koja će predstaviti više od 80 vinarija iz Srbije, regiona i sveta.

Uz raznovrstan muzički i zabavni program na čak pet punktova u Bašti, te neograničenu degustaciju svih vina, biće to vinski piknik začinjen dobrim raspoloženjem i bogatim izborom sireva i hrane. Uostalom, nije bez razloga zašto je Wine Garden jedina vinska manifestacija u regionu gde se iz godine u godinu traži karta više!

Wine Garden (136)

Kapije za posetioce biće otvorene oba dana od 14 do 21 čas, a ulaznice u pretprodaji po ceni od 1.500 rsd mogu se kupiti online na Tickets.rs ili direktno na prodajnim mestima Ticket Vision i na ulazu u Botaničku baštu „Jevremovac“. U cenu ulaznice uključena je i vinska čaša koju će svaki posetilac dobiti na ulazu.

WINE GARDEN DRUGI DAN (27)

Producenti su Udruženje Vinski maraton i Fusion Event, a suorganizator Turistička organizacija Beograda koja je Wine Garden uvrstila na spisak najznačajnijih manifestacija u gradu.  | 

Foto: Ivana Čutura
nazad na vrh

Srodni tekstovi