Riedel kristalni šou!

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share

riedelEkskluziva ponovo u Beogradu! U sredu 18. juna, u izuzetnom ambijentu restorana „27" (Istarska 27), dođite i probajte vino iz najboljih svetskih vinskih čaša i staklene galanterije Riedel! Domaćin na ovoj jedinstvenoj prezentaciji biće novi regionalni direktor kompanije Marko Baldini.

U organizaciji kompanije Fashion Sapori (www.fashionsapori.com), domaći stručnjaci, profesionalci i ljubitelji vinske kulture, biće u mogućnosti da, kao i prošle godine, prisustvuju čudesnom otkrivanju brojnih tajni koje postoje u kontaktu vina sa kristalom od kojeg su napravljene Riedel čaše i dekanteri.

U dve interaktivne sesije protkane degustiranjem vina iz Riedel čaša, prva sa početkom u 13 časova i druga u 17 časova, u prvom planu biće upravo svojstva koja ova staklena galanterija dodatno pruža usutom vinu, tako da ovo neće biti degustacija određenih etiketa, već jedinstvena demonstracija značaja prave čaše za sortno vino!

Važno je napomenuti da su predstojeće prezentacije namenjene prvenstveno ljudima kojima su vino, vinska kultura i vinski biznis sastavni deo svakodnevnice. Sesija od 13 časova je sadržajem fokusirana ka profesionalcima, a ona u 17 časova, vioše ka ljubiteljima vinske kulture i prijateljima Riedel kuće.

Ulaz je besplatan, a prisustvo se mora, zbog ograničenog broja mesta, najaviti i rezervisati mailom na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozivom na telefon: +381 11 2661444 ili +381 600 7777 24.

nazad na vrh

Srodni tekstovi