Ljubljana zove

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Treći međunarodni profesionalni sajam Vino, u okviru sajma GAST expo, održaće se u Mramornoj dvorani Gospodarskega Rasztavišča u Ljubljani od 7. do 10. februara.
Ovaj sajam na kojem je 2010. godine oko 15.000 posetilaca upoznalo 265 sorti vina, uključuje ocenjivanje vina i direktnu prodaju. Cena klasičnog vinskog štanda od 2,25 kvadrata iznosi 349 evra, a prijava na sajam i „upis“ u katalog staju dodatnih 300 evra. Više informacija i prijave na adresi www.gast.si.

SIEPA, Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije prosledila je informaciju da refundira troškove 30% - 50 % za izlagače iz Srbije, koji izlažu na stranim sajmovima. Informacije možete dobiti kod Nemanje Jovanovića, telefon: +381 11 3398 243, e-pošta: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Takođe, Carinska uprava Republike Slovenije saopštava da ne treba plaćati carinu na izložbene proizvode u vrednosti do 1.000 evra, jer su namenjeni izlaganju.
Rok za prijave je 11. januar, a izložba pored vina prezentuje i proizvođače rakije te je ocenjivanje rakija od strane Biotehnične fakultete v Ljubljani sastavni je deo ovog sajma (jedan uzorak besplatno ocenjivanje!).
nazad na vrh

Srodni tekstovi