Kolubarski sajam vina

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Kolubarski sajam vina

Manifestacija Kolubarski sajam vina – In Vino Veritas održava se po drugi put u četvrtak 31. marta, od 12 do 19 časova na Poslovnom fakultetu Valjevo Univerziteta Singidunum u Valjevu.

Manifestaciju organizuju studenti svih godina ovog fakulteta u okviru projektne nastave. Učešće je potvrdilo 17 vinara, ne samo iz Kolubarskog okruga, već i iz drugih krajeva Srbije. Njima je osim besplatnog izlagačkog mesta obezbeđena prodaja vina, kao i prostorija za Business to business sastanke, dok posetioce osim kupovine i degustacije očekuje i zanimljiv celodnevni program. 

Sajam u podne otvara crkveni hor „Hadži Ruvim“ iz Valjeva, a predstaviće se i izlagači rukotvorina. Radionicu tkanja održaće primenjena umetnica Zagorka Stojanović sa studentkinjom Jovanom Jevtić, dok će događaj upotpuniti  muzikom DJ Nemanja Nikić.

Ciljevi manifestacije su afirmacija, promocija i predstavljanje vinara čitavog kraja, ali je i održivost projekta svakako bitna, jer stvara mogućnost za buduću saradnju vinara i aktera u turističkoj delatnosti. Podršku su dali grad i TO Valjevo.

nazad na vrh

Srodni tekstovi