Fotografijom do Trijumfa

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share

trijumf

U toku je takmičenje „Moj veliki trijumf” koje organizuje vinarija Aleksandrović.  Šansu da osvoje nagrade imaju svi koji pošalju svoje kreativne fotografije do 10.maja 2015. godine.

Znači, potrebno je da slikate punu ili praznu bocu bilo kog vina iz linije Trijumf i fotografiju postavite na neku od socijalnih mreža: Facebook, Instagram, Twitter, ali obavezno sa hashtagom #MojTrijumf. Motivi i ličnosti koji će se naći na fotografiji, pored obaveznog motiva flaše vina Trijumf nemaju ograničenja, a iz Vinče i vinarije Aleksandrović poručuju: „Trudite se da budete duhoviti, kreativni i originalni”.

Žiri će proglasiti 3 najbolja takmičara, a prva nagrada je SPA vikend za dvoje u hotelu Izvor u Aranđelovcu 5* (2 polupansiona za dve osobe) i specijalno gostovanje u Vinariji Aleksandrović sa degustacijom vina i hrane. 

Druga nagrada je ručak za dvoje u vinariji Aleksandrović i paket od 6 flaša vina Trijumf, dok je treća nagrada paket od 6 flaša vina Trijumf

Dobitnici će takođe biti pozvani na svečanost i proslavu u vinariji Aleksandrović koja će se održati 16.maja 2015. godine uz prisustvo novinara i odabranih zvanica, dok će nagrađene i druge zanimljive fotografije takođe biti postavljene na sajtu vinarije.

Dodatne informacije o takmičenju potražite na www.vinarijaaleksandrovic.rs

nazad na vrh

Srodni tekstovi