Besplatno do magije Aleksandrović vina

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share

klub vina aleksandrovicJedna od vodećih srpskih vinarija u svim segmentima, Vinarija Aleksandrović započinje prvu organizovanu edukaciju o vinima, vinskim sortama i vinskoj kulturi. Celodnevna predavanja koja će se održavati svake subote počevši od 17. oktobra u prostorijama vinarije, vodiće dva velika imena srpske vinske scene - enolog Vladan Nikolić, zaslužan što su vina vinarije Aleksandrović osvojila, kako domaće, tako i inostrane ljubitelje vina i vinske sudije, kao i somelijer Stevan Rajta, svakako najbolji prezentator i poznavalac pomenutih vina. 

Jedinstveno iskustvo upoznavanja vinske istorije i tradicije ispijanja vina potpuno je besplatno uz organizovani prevoz iz Beograda. Privilegiju da učestvuju u ovom nesvakidašnjem događaju imaju članovi Kluba ljubitelja vina Aleksandrović, dok će svi ostali moći da prate pojedine segmente predavanja i slaganje vina sa hranom putem društvenih mreža i dela sajta vinarije Aleksandrović, posvećenom Klubu ljubitelja vina.

Prva tema planirana za 17. oktobar je „Tajne velikih vina - od vinograda do boce” gde se između ostalog govori i o: proizvodnji pojedinih tipova vina, podeli vina po kvalitetu, načinu čuvanja, slaganju vina i hrane ali i  poznavanju rituala ispijanja vina. 

Broj posetilaca je strogo ograničen u skladu sa jednodnevnim kapacitetima vinarije, pa svoje prisustvo predavanjima članovi Kluba ljubitelja vina Aleksandrović mogu da rezervišu putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. kao i pozivom na broj: 062/237-148

nazad na vrh

Srodni tekstovi