Ocenjena vina s Fruške gore

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Ocenjena vina s Fruške gore

Međunarodni žiri je u novosadskom hotelu Sheraton ocenio veliki broj vina sa Fruške gore a rezultati će biti objavljeni 11. septembra u Vili Stanković u Čortanovcima, na događaju Fruška gora Wine Show kada će etikete biti predstavljene i ponuđene na degustaciju.

Žiri u čijem su se sastavu pored domaćih sudija nalazili i urednik vinskog magazina Pécsi Borozó Zoltan Đurfi, hrvatski vinski stručnjak Saša Špiranec, te Master of Wine Rod Smit (Smith), ocenio je više od 150 vina od kojih će pedeset najautentičnijih i najbolje ocenjenih steći pravo da nose posebnu oznaku i garanciju kvaliteta TOP 50 vina sa Fruške gore za 2021. godinu. 

fruškogorska večera 7
Chef Jasmina Vukašinović

Poseban začin nakon ovog događaja u organizaciji Udruženja proizvođača grožđa i vina Srem Fruška gora bilo je specijalno uparivanje nekih od ocenjenih vina u opuštenom ambijentu novosadskog enogastronomskog centra Jasmin A Maslina klub ljubitelja paste. Umetnost slaganja hrane sa tačno određenim etiketama, kao svojevrsnu simfoniju aroma ukusa i tekstura, apsolutno je ispratila chef Jasmina Vukašinović.  |

nazad na vrh

Srodni tekstovi