Šesto izdanje UniCredit Bank Wine Garden

  • Objavljeno u Vesti
Foto: Ivana Čutura Foto: Ivana Čutura

Najpopularnija i svakako najlepša vinska manifestacija u Srbiji, UniCredit Bank Wine Garden 2024 održaće se sledećeg vikenda 1. i 2. juna u Botaničkoj bašti u Beogradu.

Najavljeno je 80 izlagača vina, uglavnom sve renomirane srpske vinarije, ali i mnoge male čija su vina teže dostupna, te vinarije iz Slovenije, Makedonije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Italije, Francuske, Nemačke, Španije...

Tu je ove godine i znatno uvečan broj izlagača hrane, među kojima će biti i vrhunskog malsinovog ulja i tartufa, a po običaju i mnogo dobre muzike, od pop i rok zvukova do klasike i džeza koja će se preko celog dana svirati u raznim delovima Bašte.

Valja napomenuti da je organizator najavio da će znatno smanjiti broj ulaznica u odnosu na prošlu godinu kako bi se izbegle gužve i posetiocima omogučilo da se osećaju komotnije u ovoj jedinstvenoj zelenoj oazi u gradskom jezgru Beograda.

Više informacija o ovogodišnjem UniCredit Bank Wine Garden pogledajte na sajtu manifestacije a preostale ulaznice po ceni od 2.500 rsd možete potražiti preko Tickets.rs, dok će određen broj ulaznica biti dostupan i na dan manifestacije na blagajni Botaničke bašte.  |

nazad na vrh