Večera kojoj ni vladika ne bi odoleo

 • Objavljeno u Info
 • Bookmark and Share
Večera kojoj ni vladika ne bi odoleo

Vrhunska vina podgoričkih Plantaža uz meku i sočnu junetinu, biftek, italijanske lazanje, kakav savršen spoj!

Restoran Despacito na Novom Beogradu i Centar vinske kulture VineQ vas u petak 30. novembra sa početkom u 20 časova dočekuju sa tri vrhunska sleda i vinima najpoznatije crnogorske vinarije koja su upravo ponela neka od najvrednijih svetskih priznanja.

A u ponudi za ovo specijalno veče se:

Juneći perkelt: Veličanstveni uvod gde sveže, ali originalno i ozbiljno slojevito premium vino Pro Anima 2017, kupaža sorti šardone i sovinjon blan, očaravajućim kiselinama i aromama ananasa i citrusa prožima puter-meku junetinu dok u završnici i pamćenju ostaju note zrelih začinskih tonova.

Lazanja Venneto: Vino i lazanja, simfonija jednostavnosti, ali samo naizgled. Verovatno najpoznatiji specijalitet mediterana u kombinaciji sa trenutno najtraženijim crvenim premium vinom Plantaža Epoha 2012, koje je uz zlato osvojeno na AWC 2018 u Beču upravo donela i srebro s azijskog Decanter Asia Wine Awards.

Biftek: Plantaže ove godine slave pola decenije postojanja, a u tu čast iz najvećeg evropskog vinograda stiže odgovarajući vinski dragulj Vladika 2013, premium vino odležalo dve godine u drvenim bačvama i baricima. Ova kupaža vranca sa po 10 procenata kabernea i merloa idealna je po svojstvima da se pije uz savršeno ispečeni biftek obogaćen pršutom, celerom i mediteranskim povrćem. Kompleksne arome kupina, borovnica, brusnica i šljiva prožete blagim naznakama vanile i kafe u završnici učiniće da se Vladika sočnim taninima i lepim kiselinama ureže u sećanje, a srebro iz Beča samo je potvrda vrhunskog kvaliteta vina iz Ćemovskog polja.

jelovnik final

Vinsko druženje je u restoranu Despacito, Jurija Gagarina 20đ (A blok). Cena degustacije za sva tri sleda vina i hrane iznosi 2.200 dinara, rezervacije su obavezne, a parking je obezbeđen.

Rezervišite na brojeve: 065 83 00 770, ili 011 41 16 644

nazad na vrh

Srodni tekstovi

Online prodavnica vino.rs

Pitajte somelijera

 • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
 • VINO.RS doo
 • Jurija Gagarina 57/1a
 • 11070 N. Beograd
 • PIB: 107512643
 • Matični broj: 20818476
 • Žiro-račun: 340-11007337-17
 • Mail [email protected]
 • Telefon: 064 111 8279

O nama