Leto u Srbiji uz Plantaže

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Leto u Srbiji uz Plantaže

U susret dve sjajne vinske manifestacije ovog leta, u Nišu 5. i 6. i Vrnjačkoj Banji 12. i 13. avgusta vinarija Plantaže  spremila je najširu ponudu svojih etiketa za potpuno upoznavanje sa ljubiteljima vina iz ovih gradova.

Brojne vinske manifestacije širom Srbije trude se da rashlade vrela letnja popodneva i noći pa će se u Nišu, na Niškoj tvrđavi sa početkom od 18 časova održati Sajam vina, rakije, gastronomije i vinskog turizma – Naissus Wine & Fine Fair 2022 gde obavezno treba potražiti štand Plantaže.

U ponudi su belo i rose penušavo vino VAL, kao i sve traženija Malvazija, te svakim mesecom sve bolje i zaokruženije belo vino Pro Anima Chardonnay Sauvignon.

Nepravedno zapostavljeni klasik Rose kao idealno vino za rashlađenje i uz voće piće se naveliko kao kontrateža moćnoj premijum roze etiketi Regina, dok će ljubitelji crvenog stila  uživati u čitavoj lepezi nejnagrađivanijih Plantaža vina sa svetskih nadmetanja a u ponudi su laureati vranca od i dalje ekstra popularnog i zlatnog sa Decantera Vranca Pro Corde, preko EPOHE i Vladike, pa sve do Reserve i Meduna.

 

Nedelju dana kasnije a takođe sa početkom od 18 časova će se u parku kod Muzičkog Paviljona u Vrnjačkoj Banji, na drugom po redu Vrnjačkom festivalu vina predstaviti ista ova vina.  |

nazad na vrh

Srodni tekstovi