Konferencija o vinskom marketingu

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Konferencija o vinskom marketingu

Prva hrvatska konferencija o vinskom marketingu VinMarKon održaće se u utorak 30. juna u zagrebačkom hotelu International s početkom u 11 sati. Konferencija je  namenjena vinarima, vinskim profesionalcima, distributerima vina, predstavnicima HoReCa sektora, kao i drugim ljubiteljima vina a održava pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske.

Tema konferencije je „Strateško planiranje u vinskom marketingu“, a uvodna rasprava pod naslovom „Strategija vinskog marketinga u Hrvatskoj“ okupiće marketinške stručnjake koji će dati iz svog ugla uvid u postojeću strategiju vinskog marketinga u Hrvatskoj, kao i smernice za unapređenje brendiranja Hrvatske kao vinske zemlje.

Zarko Stilin Stilueta8
Vino u doba korone, Žarko Stilin Belac

Nakon panel-diskusije na rasporedu su interaktivna predavanja, zamišljena kao otvorene teme s predviđenim prostorom za pitanja i raspravu. Aktuelnu temu „Vinsko tržište pre i posle korone“ vodiće Žarko Stilin, prodekan za poslovnu saradnju i direktor katedre za marketing i komunikacije na Visokoj poslovnoj školi PAR u Rijeci, i poznati vinski bloger Nenad Trifunović; o važnosti udruživanja vinara i zajedničkom tržišnom nastupu sa praktičnog i pravnog aspekta govoriće Nikola Benvenuti, Janko Kezele i Ivan Ćuk; smernice izrade kvalitetnog poslovnog i marketinškog plana predstaviće predstavnice diWine Consultinga Renata Lončarić i Tena Popović; a o stvaranju dodane vrednosti na primeru vina iz mora govoriće Karmela Tancabel i Marko Dušević.

VinMarKon 30.06.201

U pauzama konferencije prisutni će moći da probaju vina iz vinarija Dingač-SkaramučaZdjelarević Wine Selection, Vuglec breg, Vina Geržinić i Terra Madre.

Glavni organizator konferencije je udruženje Vinoljupci koje je nedavno pokrenulo i vinski portal Wine&Only.

Dodatne informacije o konferenciji mogu se naći na www.vinoljupci.com.hr, a događaj se može pratiti i na društvenim mrežama.

nazad na vrh

Srodni tekstovi