Vinska i gastronomska struka na okupu

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Vinska i gastronomska struka na okupu

Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih stručnjaka Wine EnoGastro Vip Event održaće se ovog leta u Rijeci (2. juna), Zadru (9. juna), Poreču (17. jun), Splitu (23. jun) i Zagrebu (1. jul).

Organizator Ricerca Marecato ima za cilj da kroz specijalizovane tematske prezentacije, degustacione radionice, savetovanja, druženja i razmenu iskustava predstavi enogastronomiju kao vodeći pravac budućnosti turizma. Naglasak će biti na autentičnim i kvalitetnim proizvođačima iz Hrvatske i susednih država, te njihovom povezivanju s ugostiteljsko-turističkom strukom.

59eab801e424608bdbd0

Izlagačima, sponzorima, donatorima i gostima omogućeno je sve besplatno, od ulaza, čaše bez kaucije i bonova, radionica, a za određeni broj VIP zvanica koje pozivaju izlagači uključena je besplatna večera sljubljivanja hrane i vina.

Za slučaj da zbog restrikcija nametnutih merama borbe protiv korona vuirusa dođe do odlaganja ili pomeranja datuma, organizator će blagovremeno obavestiti sve izlagače i učesnike ove ambiciozne manifestacije.  |

nazad na vrh

Srodni tekstovi