Šta vaše omiljeno vino govori o vama

Šta vaše omiljeno vino govori o vama

Saznajte šta vaše omiljeno vino govori o vašem karakteru. Mada, da budemo iskreni, sama činjenica da pijete vino ukazuje na to da je sa vama apsolutno sve u redu!

Tamjanika

Sebe vidite kao pravog predstavnika tradicionalističke misli i ponašanja. Ne propuštate odlaske na slavu, prekrstite se tri puta dok prolazite pokraj crkve. I čvrsto držite kormilo broda na pravcu koji ste unapred zacrtali. A kad je o vinima reč, niste ljubitelj eksperimentisanja.

Woman drinking wine

Malvazija

Iako poreklom neminovno asocira na uglađene stare dame koje svoje divno isfrizirane pudlice šetaju opatijskom rivijerom, ovo se vino lako ubaci u priču najseksi minića ili farmerki sa više namernih rupa nego tekstila oko tange. Vi svakako pripadate grupi brzih mladih ljudi, somelijera bez previše ideja, ili onih što svet posmatraju sa treće palube jahte usidrene ispred sopstvene privatne plaže.

Vranac

Brzo i strasno reagujete. Bez mnogo okolisanja volite da odmah pređete na stvar. Želite da dominiarte u svakoj situaciji i nemate previše razumevanja za one koji ne mogu da vas prate.

71588466 XS

Kaberne sovinjon

Volite muziku s „pravim“ instrumentima koju izvode „pravi“ muzičari. Vodite se životnim geslom „bez muke nema nauke“. Kada opisuju vašu ličnost, niko nikada ne upotrebljava pridev „suptilan“. Kaberne sovinjon se čini sasvim prikladnim.

Sovinjon blan

Čuli ste da je inteligencija novi seksipil. To su odlične vesti budući da ste bili pametnjaković u puloveru od svoje osme godine. Volite sovinjon blan zato što se pravi na Novom Zelandu i dolini Loare u Francuskoj – dva mesta na svetu gde su puloveri popularni.

Libri e Vino

Malbek

Posedujete kutiju punu igračaka za odrasle i volite da umačete koricu od pice. Kako ne biste voleli vino koje ima ukus čokoladne torte?

Roze

Otkrili ste društveno prihvatljiv način da pijete preko dana.

belo vino

Puterasti šardone

Svesni ste toga da drugi ljudi ne podnose puterasti šardone, ali to vas neče sprečiti da ga volite. Šardone je poput odrasle verzije pralina i krem bombona. Još uvek imate kutiju sa plišanim igračkama iz detinjstva.

Prokupac

Može li barem nešto jednostavno da prođe u vašem životu? Dosta vam je opterećenja, stresa, spoznaje da svaki ukršten pogled završi izdajničkim rumenilom u vašim obrazima. U potrazi za harmonijom i nepodnošljivom lakoćom postojanja, neophodan vam je veran prijatelj kome ništa nije teško. Eto ga u ovom vinu. 

man drinking wine

Pino griđo  

Počeli ste da pijete pino griđo zbog toga što je piće bez šećera sa najniže kalorija koje uzgred izgleda otmeno. Sada ste nekako zaglavili s njim.

Pino noar

Vi ste vrsta osobe kojoj se dopada ideja plaže, ali mrzi pesak između prstiju. Pino noar je idealno vino za vas jer nije ni previše voćno, niti previše biljno, ni sa previše tanina, niti naročito puno. Vaša najčešća boja odeće je siva.

Penušavci

Vaše mišljenje o kokainu:

 1. Nikada ga niste probali i nikada nećete. Sigurni ste da ćete postati zavisni.
 2. Obožavate ga.

10 Sparkling

Porto

Malo toga na svetu je bolje od sklupčavanja uz omiljenu knjigu, štanglu tamne čokolade i čašu finog porta. Sada me, molim vas, ostavite na miru.

Biodinamičko vino

Vaša tašna je načinjena od kože ili nekog drugog prirodnog materijala, poput platna. Vozite se biciklom do posla. Smatrate da je biodinamičko vino jedino vino koje je odgovorno piti. Priključite se, vi ostali.

Donatella Tandelli

Muskatna vina

Vi u stvari i niste neki ljubitelj vina. Vaše omiljeno doba godine je miholjsko leto, uz potpaljen kamin sanjarite o ulicama Lisabona, dok vas jako zrele kruške vraćaju vas u dane detinjstva.

Rizling

Ekstremista najviše klase. Ko nije s vama, taj je protiv vas. Da niste pripadnik elite, vino bi pili iz boce sa grupom beskućnika. Totalna raznolikost stilova rizlinga uopšte vas se ne tiče. Svaki je dobar!

Stocksy Orange Wine Lumina

Oranž vina

Čista filozofija. Da li je biti perverzan pozitivna ili negativna osobina. Perverzija je bukvalno iznedrila najveće umetnike sveta, dok su mnogi najveći umetnici skliznuli u dubine tog… Pa ne možemo reći poroka. Kako zamišljate ljubav? Crveno, ružičasto, pink? Svakako ne oranž. Onda, obožavanje ovakvih vina mora biti perverzija? Ili ipak strast prema apsolutno prirodnom.

nazad na vrh

Online prodavnica vino.rs

Pitajte somelijera

 • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
 • VINO.RS doo
 • Jurija Gagarina 57/1a
 • 11070 N. Beograd
 • PIB: 107512643
 • Matični broj: 20818476
 • Žiro-račun: 340-11007337-17
 • Mail [email protected]
 • Telefon: 064 111 8279

O nama