Beowine najavio vina iz 11 država

  • Objavljeno u Vesti
  • Bookmark and Share
Beowine najavio vina iz 11 država

Svečanim otvaranjem u 11 časova u četvrtak 19. februara, u okviru 37. Međunarodnog sajma turizma na Beogradskom sajmu, biće ujedno otvoren u Hali b2 i šesti Međunarodni sajam vina Beowine, koji će trajati sve do 22. februara. 

Organizatori najavljuju više od 140 izlagača iz 11 zemalja, koji će predstaviti kako svoja najbolja vina, tako i opremu za vinarstvo i vinogradarstvo.

Po prvi put na sajmu učestvuju vinari iz Republike Srpske i Španije, a domaćim vinarima će se na štandovima pridružiti kolege iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore, Makedonije, Bugarske, Austrije, Italije i Francuske.

beowine sajam logo

Za profesionalce iz oblasti vina svakako će biti dosta zanimljivosti i na 11. Međunarodnom sajmu hotelsko ugostiteljske opreme HORECA – OPREMA, a najšira publika imaće prilike da svim čulima uživa na sveobuhvatnoj prezentaciji Srbije i Beograda pod nazivom „Taste Serbia”. Biće to dani gastronomske ponude organizovani tokom vikenda u Hali 4, a specijaliteti iz svih krajeva Srbije samo će dati dodatnu aromu pre ili posle posete Beowine izložbi.

Konačno, kao i prethodne godine, i vinari će imati priliku da se kroz stručne prezentacije dodatno obaveste i edukuju u sferi tema vezanih za geografsko poreklo vina i proizvođačke oznake, a sve proizišlo iz „Pravilnika o geografskom poreklu” koji je stupio na snagu protekle godine.

Radno vreme Sajma je četvrtak od 10 – 18h, petak i subota od 10 – 19h i nedelja od 10 – 17h. 

Posetioce s kolima svaki započeti sat parkiranja staje 200 rsd.

nazad na vrh

Srodni tekstovi