Najlepše melodije i vina za 8. mart

  • Objavljeno u Info

kalemegdanska terasaU nedelju 8. marta, ne propustite da joj pružite kompletan hedonistički užitak. Spoj muzike, vina i hrane na najvišem nivou u jedinstvenom ambijentu kalemegdanske tvrđave i čuvenog restorana Kalemegdanska terasa, biće svakako događaj za pamćenje.

Jedna od najpopularnijih srpskih pevačica Jelena Tomašević, za Dan žena poklanja koncert, tačnije svoj predivni glas i sjajne pesme svima koji se tog dana nađu na večeri u rondokanonsonataekskluzivnom restoranu Kalemegdanska terasa. Uz posebne specijalitete i vanserijski muzički događaj, učesnik u ovom posebnom događaju su i vina iz Vinarije Jeremić. 
Spoj Sonate, Ronda i Kanona koja će uz najlepše melodije Jelene Tomašević doprineti da doživljaj užitka bude sveobuhvatniji.

Jelena je inače svojevremeno veoma uspešno prezentovala Srbiju na takmičenju Eurosong, baš kao što Sonata, specifični sovinjon blan i Kanon, kombinacija merloa i kaberne sovinjona oduševljavaju degustatore širom sveta na svakom međunarodnom ocenjivanju. Za one koji ne znaju, Kanon je veoma snažno vino ali sa takvim balansom da je apsolutno ravnopravno namenjen za oba pola ljubitelja vina. U bogatstvu čitave strukture, prepliću se razni mirisi poput šumskih borovnica ili prezrelih trešanja, a o kvalitetu dovoljno govori podatak da je Kanon na AWC nadmetanju u Beču, uvršćen u prvih deset etiketa ovog najmasovnijeg svetskog ocenjivanja.

Večera na Kalemegdanskoj terasi 8. marta sa najlepšim melodijama u izvođenju Jelene Tomašević, a uz vina vinarije Jeremić, koju možete rezervisati u restoranu ili putem poziva na broj 011 328 2727, pravi je poklon za sve ljubitelje vina i muzike.

nazad na vrh