Lady Bollinger Night u Beogradu

 • Objavljeno u Vesti
 • Bookmark and Share
Lady Bollinger Night u Beogradu

Prijatna atmosfera, dobro društvo i 007. Ima li šta bolje?  Pa, zapravo, ima – Ayala, Bollinger Special Cuvee, Bollinger Rose i, najslađe za kraj, La Grande Annee Bollinger!

Upravo ta četiri veličanstvena šampanjca predstavljena su nedavno u Beogradu zahvaljujući firmi Barrique d.o.o. Brend Bollinger jedan je od najprepoznatljivijih simbola otmenosti, elegancije i lepote, a njihovi šampanjci najčešći pratilac svečanih događaja, neizostavno piće romantičnih trenutaka i prva asocijacija na glamur i prestiž. Sve to moglo je da se prepozna i na ovoj ekskluzivnoj degustaciji priređenoj u prijatenom ambijentu prestižnog lokala Pampur bar u centru grada.

Bollinger 01

Degustacija je počela Ayala šampanjcem, brendom koji je od 2005. godine u vlasništvu Bollingera, a koji će kao takav biti dostupan i prepoznatljiv i na našem tržištu. U pitanju je idealno zaokružen i svež šampanjac, odlična voćna uvertira za nezaboravno veće.

Bollinger 03

Bollinger Special Cuvee je bez sumnje penušavac koji ispunjava sva očekivanja vrsnih poznalaca šampanjaca, izuzetna svežina, konstantnost, kompleksnost i duga voćno-citrusna završnica.

Pravo iznenađenje bio je ipak Bollinger Rose, nesvakidašnjeg ukusa i stila, kremast, jagodičast i sa veoma lepom i dugom taninskom završnicom. Da, taninskom!

Bollinger 02

Konačno, kulminacija ovog penušavog vatrometa strasti bio je čuveni Bollinger La Grande Annee, omiljeni šampanjac Džejmsa Bonda, vino koje se proizvodi samo u izuzetinm godinama, za vrhunske hedoniste i probrane kupce. Pred beogradske ljubitelje šampanjaca izneta je berba iz 2000. godine, posle koje apsolutno nema problema da shvatite onu čuvenu izjavu gospođe Elizabet Lili Bolindžer, koja je 30 godina, sve do smrti 1977. godine, bila na čelu kompanije Bollinger:
„Šampanjac pijem i kada sam radosna i kada sam tužna. Ponekad ga pijem i kada sam sama. Kada imam društvo smatram ga neizostavnim. Otvara mi apetit i kada nisam gladna a uvek ga pijem tokom obeda. Inače ga ne diram. Osim kada sam žedna, naravno!“

Beograd i Srbija sada imaju priliku da sami upoznaju jedno od najslavnijih vina na svetu! 

Foto: Ivana Čutura

nazad na vrh

Srodni tekstovi

Online prodavnica vino.rs

Pitajte somelijera

 • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
 • VINO.RS doo
 • Jurija Gagarina 57/1a
 • 11070 N. Beograd
 • PIB: 107512643
 • Matični broj: 20818476
 • Žiro-račun: 340-11007337-17
 • Mail [email protected]
 • Telefon: 064 111 8279

O nama