Belgrade Waterfront Good Food & Wine Festival

 • Objavljeno u Info
 • Bookmark and Share
Belgrade Waterfront Good Food & Wine Festival

Prvi Belgrade Waterfront Good Food & Wine Festival pod sloganom „Siđi do reke” održaće se od 6. do 8. septembra 2019. godine na Sava Promenadi u organizaciji Centra Spektar.

Tokom tri festivalska dana ljubitelji hrane i vina uživaće u ponudi stotinak učesnika iz zemlje i regiona, te u raznovrsnom zabavno-umetničkom programu.

Festival počinje 6. septembra Vinskim defileom. U 17 časova Knez Mihailovom ulicom prodefilovaće svečana povorka u karnevalskom maniru, a sat kasnije u prostoru BW Experience (Galerija „Progres“) održaće se konferencija za medije. Food & Wine show tradicionalne hrane i vina otvara se u subotu 7. avgusta na Sava Promenadi uz svečani program i dodelu plaketa najboljim kompanijama u 19 kategorija, a zainteresovani mogu da prijave svoje brendove za učešće putem mejla na adresi Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Nakon dodele priznanja uslediće besplatne radionice i prezentacije o organskoj hrani, „Priča o vinu“, „Priča o rakiji“, a posebno interesantan segment je „Celebrities in the Kitchen”, u okviru kojeg će se poznate ličnosti u restoranu Savanova takmičiti u pripremanju hrane. Party by Food & Wine show, odnosno koncert iznenađenja u trajanju od 20 do 23 časa biće finale večeri, a osim glavnog dela tzu je i prateći program.

Organizator napominje da je cilj festivala promocija privrede Srbije, pre svega u oblasti tradicionalno važne proizvodnje hrane i sve značajnije proizvodnje vina, dok je podjednako značajna i promocija turizma.

Belgrade Waterfront Good Food & Wine Festival organizuje se pod pokroviteljstvom Belgrade Waterfront, kao i uz podršku brojnih drugih kompanija i medija. Informacije o učešću i programu mogu se naći na web stranici festivala, na portalu www.putovanjaiturizam.com

nazad na vrh

Online prodavnica vino.rs

Pitajte somelijera

 • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
 • VINO.RS doo
 • Jurija Gagarina 57/1a
 • 11070 N. Beograd
 • PIB: 107512643
 • Matični broj: 20818476
 • Žiro-račun: 340-11007337-17
 • Mail [email protected]
 • Telefon: 064 111 8279

O nama