Praznični pokloni Šapata

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Praznični pokloni Šapata

Kompleks vinarije, restorana i apartmana Atelje vina Šapat u Novom Slankamenu spada u sam vrh najatraktivnije vinsko turističke ponude Srbije.

Izgradnjom asfaltnog puta ove jeseni do vinarije čitav projekat je u najvećoj meri dovršen, a kao poseban dodatak u prazničnim danima ekipa Atelje vina Šapat nudi bogato opremljene vinske poklon pakete probranih vina putem onlajn prodaje uključujući specijalna drvena ili kartonska pakovanja za jednu i više boca.

Vinarija Sapat

Činjenica je da ova vina, posebno limitirane i ekskluzivne etikete kakva je kupaža Pi crveno, vrhunski sortni Cabernet Sauvignon ili barikirani šardone s oznakom „5“, nisu masovno predstavljena u supermarketima zbog čega ih kupci smatraju unikatnim poklonom. Takođe je kao poklon moguće kupiti i Akcent 2013, crvenu perjanicu kuće Atelje vina Šapat u amarone stilu, inače dostupnu isključivo gostima restorana.

 Autentičnost vinske ponude i gastronomskih specijaliteta uz diskretni šarm domaćina je ono zbog čega je artistički i luksuzno opremljeni restoran vinarije omiljeno mesto za korporativne proslave praznika, godišnje sastanke i uvek aktuelne privatne svečanosti, a po oceni domaćih i stranih gostiju sam vrh kvaliteta te omiljeno mesto okupljanja najvećih hedonista, što je nedavno u prilogu o Fruškoj gori potvrdila i američka medijska kuća CNN.   |

nazad na vrh

Srodni tekstovi