Crnogorske Plantaže Best Partner 2017

 • Objavljeno u Info
 • Bookmark and Share
Crnogorske Plantaže Best Partner 2017

Na svečanoj ceremoniji dodele Regionalne nagrade „Biznis partner 2017“ održane u Hotelu Crowne Plaza u Beogradu, crnogorska kompanija 13. jul Plantaže dobila je nagradu „Regionalni Biznis Partner 2017“, kao i posebnu nagradu „Best partner 2017“ koja se dodeljuje na osnovu tajnog glasanja ovogodišnjih laureata.

U ime kompanije 13 jul Plantaže nagrade je primio Veselin Đurišić, direktor prodaje i marketinga, koji se organizatoru i partnerima zahvalio istakavši da na otvorenom tržištu nimalo nije lako biti uspešan, pogotovo nama iz ovog regiona koji se već decenijama nosimo sa problemima nepoznatim našim kolegama privrednicima iz drugih delova sveta.

- Rezultati našeg rada su takvi da smo iskreno ponosni, jer 65 posto naših proizvoda, odnosno oko 10 miliona flaširanih proizvoda godišnje, Plantaže izvezu u 43 zemlje Evrope, Azije, Australije, Severne i Južne Amerike. Nagrada „Best partner 2017“  posebno nam je važna jer dolazi od kolega, od privrednika koji su prepoznali naš rad i na neki način zaokružuje zaista uspešnu sezonu. Posebno nam je zadovoljstvo što ove regionalne nagrade primamo u Beogradu, u Srbiji koja je naše veoma važno tržište, gde prodajemo više od pet miliona flaširanih proizvoda – rekao je Đurišić.

Ovom prilikom nagradu „Biznis Partner Special 2017“ dobila je ambasada Crne Gore u Beogradu za poseban doprinos stabilizaciji tržišta i razvoju poslovne saradnje biznis zajednice zemalja regiona, a nagradu je primio ambasador Crne Gore u Beogradu Branislav Mićunović.

Kompanija Mass Media International tradicionalno dodeljuje nagradu „Biznis Partner“ već 23 godine, s ciljem da skrene pažnju javnosti i promoviše kompanije i institucije koje u svom poslovanju neguju dobre poslovne običaje, vode računa o društvenoj zajednici i poštuju ekološke norme.

nazad na vrh

Srodni tekstovi

Online prodavnica vino.rs

Pitajte somelijera

 • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
 • VINO.RS doo
 • Jurija Gagarina 57/1a
 • 11070 N. Beograd
 • PIB: 107512643
 • Matični broj: 20818476
 • Žiro-račun: 340-11007337-17
 • Mail [email protected]
 • Telefon: 064 111 8279

O nama