Grad Sunca, akumulator dobre energije

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Grad Sunca, akumulator dobre energije

Jedinstven i grandiozni turistički kompleks Grad Sunca, jedan je od najlepših poslovnih zahvata kompanije Swisslion. Udaljen svega sedam kilometara od drevnog centra Trebinja, čak i u ovom trenutku vrvi od oduševljenih posetilaca iz čitavog sveta.

U okviru kompleksa nalazi se najveći akva park na Balkanu sa četiri bazena, šest adrenalinskih tobogana i šest dečjih uz čudesni Dino park sa reprikama dinosaurusa, žirafa, zmija. Naravno tu su i brojne penjalice, ljuljaške, igraonice i spleš safari koji će vam omogućiti malo vremena za sebe da se prepustite masažama, mezoterapijama, kozmetičkim i spa tretmanima u SPA centru Galija nalik na džinovski brod.

grad sunca trebinje05

Novo u ponudi je Etno selo, ugostiteljski objekat gde hedonisti mogu da uživaju u tradicionalim hercegovačkim specijalitetima uparenim sa vrhunskim vinima u autentičnom etno ambijentu.

Grad Sunca posebno je privlačan za one naklonjene sportu. Profesionalnim sportistima i gostima na raspolaganju se nalaze Sportsko-rekreativni centar Sl Olimp sa zatvorenim bazenom i multifukcionalnom dvoranom, dva otvorena košarkaška i teniska terena i tri za odbojku. U fazi izgradnje je atletski stadion sa dva fudbalska  terena, od kojih jedan sa prirodnom i drugi sa veštačkom travom, auto-kamp, a radi se i na proširenju Etno sela.

grad sunca trebinje11

Grad Sunca posećuju turisti u velikom broju, najviše iz Švedske, Turske, Nemačke, Srbije, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore. Pored luksuznog smeštaja u hotelima Sl Industri i Sl Panorama, gosti se komforno mogu smestiti u aprtmanskom naselju Bijeli Grad sa više od 160 apartmana različite kvadrature, što ovaj kompleks čini krunom savremene turističke ponude čitave BiH.

Pravi izbor za proslave i kongrese, sportske pripreme, opuštanje u spa i kozmetičkim tretmanima, uživanje u gastronomskim specijalitetima kao i zabavu u adrenalinskom parku. odmor i relaksaciju, 

nazad na vrh

Srodni tekstovi