Najveći onlajn vinski festival regiona

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Najveći onlajn vinski festival regiona

Pod sloganom „I kada je sve vanredno, mlado vino je izvanredno“, u petak 20.oktobra od 19:00 do 21:00 čas održaće se 11. tradicionalni Festival mladog vina Tikveš.

Vodeća makedonska vinarija koja veoma drži do ove lepe tradicije odlučila je da je čak i u doba pandemije ništa ne sme iznenaditi, te da će se festival održati kao najveći online vinski događaj na ovim  prostorima namenjen svim ljubiteljima vina i muzike. Shodno tome, prijatelji Festivala mladog vina proslavu mogu da prate na Facebook stranici vinarije Tikveš u gore naznačenom terminu.

Program je organizovanom na dve lokacije, u vinariji Tikveš u Kavadarcima i Beogradu, a kao gosti pojaviće se Vlatko Stefanovski, Tijana Dapčević, The Frajle, Rade Šerbedžija, Udruženje džez muzičara, kao i mnoge poznate ličnosti iz sveta vina, muzike i biznisa koje će nazdraviti mladom vinu.

Manifestacija ima za cilj održavanje tradicije proizvodnje kvalitetnog vina i prepoznavanje našeg regiona u svetu, kao i izgradnju vinske kulture i kreiranje tradicije ocenjivanja vina poslednje berbe.

Nazdravimo zato zajedno mladom vinu uz pozitivnu atmosferu, bez obzira na izazove s kojima se ceo svet suočava ove godine. „Živeli za nove trenutke, za nova vina i prijateljstva“, poručuju iz Tikveša.  |

nazad na vrh

Srodni tekstovi