Od vinograda do vina na dugme

  • Objavljeno u Vesti
  • Bookmark and Share
Od vinograda do vina na dugme

Na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu koji se održava u Novom Sadu od 21. do 27. maja kompanija P.G.S. Motori doo kao uvoznik i distributer za Srbiju čuvenog francuskog proizvođača vinogradarske i vinske opreme i uređaja Pellenc, predstaviće jedinstvenu ponudu alata i mašina koji zaokružuju kompletan proces od prvog dodira sa vinogradom do vina u čaši.

Na štandu P.G.S. Motori doo naći će se premijerno na domaćem tržištu neki od Pellenc noviteta, vodećeg proizvođača premijum mašina za vinogradarstvo sa kompletnom ponudom koja se razvija već pune četiri decenije. I garantovano će oduševiti sve, od onih koji tek nameravaju da se bave vinogradom i vinom, do vrhunskih profesionalaca, a veći deo ove opreme postaće neophodan partner pri poslu u umetnosti stvaranja vina. 

Screenshot 2022 05 18 225651

U okviru premijere nove linije Pellenc Integral posebnu pažnju privlači jedinstveno rešenje, mehanička i optička selekcija grožđa gde se na stolu za sortiranje odvija delikatan izbor bobica uz pomoć Optika Vision sistema koji preciznim vazdušnim snopom izdvaja nepoželjine elemente po izboru (insekte, male, zelene ili prezrele bobice, oštećene...) čak do 99,8% uspešnosti a peteljke i stoprocentno sa kapacitetom od 12 tona na sat!

Laku, udobnu i efikasnu predrezidbu, podizanje i vezivanje mladih lastara polipropilenskom biorazgradivom ili čeličnom žicom, precizno sečenje mladih lastara, skidanje izdanaka i korova operacije su koje omogućuje TMI, prednji multifunkcionalni nosač alata na traktoru.

Screenshot 2022 05 18 230004

Na poljoprivrednom sajmu u okviru premijere nove linije Pellenc Integral posebnu pažnju privlači jedinstveno rešenje, mehanička i optička selekcija grožđa gde se na stolu za sortiranje odvija delikatan izbor bobica uz pomoć Optika Vision sistema koji preciznim vazdušnim snopom izdvaja nepoželjine elemente po izboru (insekte, male, zelene ili prezrele bobice, oštećene...) do 100% uspešnosti sa kapacitetom od 12 tona na sat!

Laku, udobnu i efikasnu predrezidbu, podizanje i vezivanje mladih lastara polipropilenskom biorazgradivom ili čeličnom žicom, precizno sečenje mladih lastara, skidanje izdanaka i korova operacije su koje omogućuje TMI, prednji multifunkcionalni nosač alata na traktoru. PANORAMA traktorski trimeri za rezidbu, uređaji SOFT TOUCH za defolijaciju, manje i veće vučene mašine za preciznu mašinsku berbu namenjene za sve gabarite gazdinstava i vinograda, uz široki baterijski program makaza i laganih testera za orezivanje sa zaštitom za prste, i još mnogo toga zaokružuju kalendarski punu godinu rada na otvorenom.

Screenshot 2022 05 18 225514

Sa druge strane tu su vrhunska tehnološka rešenja u podrumu, SMART prese sa zaštitom od oksidacije, ili jedinstvena peristaltička pumpa PRST, jedina sa mogućnošću regulacije valjaka i spremna za potpuno eliminisanje kiseonika čime se omogućava jednostavno i maksimalno kvalitetno punjenje buradi a na osnovu radio komunikacije namenskih pištolja.

Firma Pellenc je danas globalni svetski lider u svojoj branši sa distribucijom u više od 50 zemalja dok njihovu opremu već koriste, postižući vrhunske rezultate i osvajajući najprestižnija svetska odličja, najpoznatije vinarije regiona poput: 
Vinarija Zvonko Bogdan, Kovačević, Aleksandrović, Matalj, Bikicki, Red Bird, Tri Oraha, Vinarija Petrović, Erdutski vinogradi, Belje, Saint Hills, Royal Hill, Vina Pilato, Agrolaguna Poreč, Sulet Wines, Galić Vina, Puklavec Family Wines, Colnar Wines, Winery Lisjak, Vinakoper, Pullus, Polič Estate, Simčič i Nebo Goriška Brda, ...

Screenshot 2022 05 18 225757

Ne propustite da posetite štand P.G.S. Motori doo – Pellenc.

MAPA SAJMA
nazad na vrh

Srodni tekstovi