Vinarija Jeremić spaja filmsku muziku i vino

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Vinarija Jeremić spaja filmsku muziku i vino

Dvorana Vinarije Jeremić u Jugovu kraj Smedereva, 25. novembra u 19:30 časova biće multimedijalna pozornica tokom tematske večeri Filmske muzike.

Posle filmske muzike i reči gde su u glavnoj ulozi glumac Aleksandar Lazić i kvintet Da Capo, sledi čudesni ples parova vina i zalogaja.

Druga strana filma predstavlja koktel neprolaznih hitova domaće i strane filmske muzike koju izvodi kvintet Da Capo, ali se poznate note sve vreme prepliću sa motivima kabarea zahvaljujući naraciji glumca Aleksandra Lazića, a prema tekstu mnogostrane umetnice Nine Ćosić.

Bilo da je to Titanik, Groznica subotnje večeri, nezaboravni Kabare Lize Mineli ili neki drugi bioskopski megahit, muzika će vas u predivnom ambijentu provesti kroz brojne umetničke čarolije sve do trenutka kada iz podruma u čaše stignu i one Vinarije Jeremić.

Čuvena vina, Sonata, Rondo i Kanon, višestruki dobitnik međunarodnih priznanja među kojima i zlatne medalje u Bergamu ove jeseni, uz prigodne zalogaje produžiće ovo umetničko veče u nezaboravno druženje sa muzičarima, glumcima i domaćinima iz Vinarije Jeremić.

Broj mesta je ograničen, kotizacija iznosi 2.800 RSD, a informacije i rezervacije su na +381 62 328688  |

nazad na vrh

Srodni tekstovi