Falanghina del Sannio na 15. Beogradskom salonu vina

  • Objavljeno u Vesti
  • Bookmark and Share
Falanghina del Sannio na 15. Beogradskom salonu vina

U sklopu projekta „Ocm – Wine“ uz podršku EU, italijanski brend vina Falanghina del Sannio predstavio se beogradskoj publici na nedavno završenom Beogradskom salonu vina.

Beogradski salon vina jedna je od najprestižnijih manifestacija u Srbiji i shodno tome bilo nam je zadovoljstvo što su posetioci mogli da uživaju u degustaciji vina Falangina i da dobiju potrebne informacije o novom vinu na tržištu Srbije.

Falaghina 1

Prisustvo profesionalaca kao i vrhunskih poznavalaca i ljubitelja vina, upotpunilo je kvalitetnu degustaciju koju smo upriličili na našem štandu sa predstavnicima projekta Falanghina del Sannio brenda u Srbiji. Zadovoljstvo nam je što uspešna kampanja projekta „Ocm – Wine“ brenda Falanghina del Sannio kroz selektovane manifestacije upoznaje ovaj italijanski brend vina sa tržištem u Srbiji i što je interesovanje za naša vina iz dana u dan sve veće.

Falaghina 7

Podsećamo ujedino da je Falanghina del Sannio proglašena za evropsku prestonicu vina 2019. godine u evropskom parlamentu u Briselu, što će dodatno pomoći u promovisanju ovih autentičnih vina iz Kampanije.

Više o vinima Falanghina del Sannio možete saznati na sajtu: www.falanghinadelsannio.rs

nazad na vrh

Srodni tekstovi