Dan zaljubljenih u vino

 • Objavljeno u Vesti
 • Bookmark and Share
Dan zaljubljenih u vino

Manifestacija #Winelover Hangout stiže u Srbiju 26. marta. Ovo okupljanje zaljubljenika u vino i promocija, u svetu davno prepoznatog sistema BYOB - ponesi svoje vino (Bring Your Own Bottle), održaće se u sredu, 26. marta na splav restoranu Druga priča

U suštini, priča je veoma jednostavna. Potrebno je poneti vino koje želite da podelite sa starim i novim prijateljima, a tu, na licu mesta, uz ukusne zalogaje upoznaćete druge vinoljupce i saznati koja vina oni vole u međusobnoj razmeni misli i vina.

Ovo gastronomsko veče organizuje magazin Vino.rs u saradnji sa restoranom Druga priča (ranije deo restorana Žabar), a ideju je pokrenula Ivana Simjanovski, zaslužna što se ovaj hepening već dve sezone veoma uspešno održava u Skoplju, gde su se nedavno okupili i osnivači winelovers zajednice, Luiz Alberto (SAD/Brazil), vinski sudija u MW (Master of Wine) programu i Andre Ribeirinho (Portugalija), neoficijalni ambassador porta u svetu. 

Njihov dolazak u Beograd, kao i drugih gostiju iz inostranstva je za sad nezvanično najavljen, a ko propusti premijernu  priliku da otkrije tajne novog oblika vinskog druženja, imaće reprizu narednih dana, tokom trajanja Winterfesta na Kopaoniku gde se očekuje slično okupljanje.

I zato, pripremite svoje omiljene boce i naoštrite čula. Pošto se očekuje veliko interesovanje rezervacije su obavezne, a ekskluzivno pravo da se pridružite winelovers zajednici i ovoj gurmanskoj večeri, moći ćete da osigurate prijavom isključivo preko našeg magazina gde ćete saznati sve o ovom događaju i koji vas gurmanluci očekuju. Pratite nas na Facebooku i Twiteru...

Splav restoran „Druga priča" (uz restoran Žabar, Kej oslobođenja bb, Zemun), sreda, 26. mart, s početkom u 19h. Cena:1.500 rsd


DETALJNIJE O DOGAĐAJU KAO I KOMPLETAN MENI POGLEDAJTE OVDE!

{rsform 4}

nazad na vrh

Srodni tekstovi

Online prodavnica vino.rs

Pitajte somelijera

 • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
 • VINO.RS doo
 • Jurija Gagarina 57/1a
 • 11070 N. Beograd
 • PIB: 107512643
 • Matični broj: 20818476
 • Žiro-račun: 340-11007337-17
 • Mail [email protected]
 • Telefon: 064 111 8279

O nama