Novo lice vinarije Aleksandrović

 • Objavljeno u Vesti
 • Bookmark and Share
Novo lice vinarije Aleksandrović

Šampionska prezentacija završena šampionom. Tako bi se mogla nazvati verovatno završna ovogodišnja degustacija vina vinarije Aleksandrović održana u beogradskom hotelu LifeDESIGN pred pedesetak saradnika, novinara i prijatelja najčuvenije srpske vinske kuće današnjice. 

aleksandrovic-01

Pet vina, pet gangova hrane, a za kraj najbolje slatko prirodno vino Srbije, šampion u kategoriji sa VTV 2014 međunarodnog ocenjivanja najboljih vina Srbije u izboru Vino.rs magazina, traminac Trijumf Late Harvest 2013. Puna čaša slasti i aroma koje se ponesu kući, kao poklon i dugo traju!

aleksandrovic-02

Ipak, ovo veče nije bilo posvećeno isključivo hedonističkim strastima. Naprotiv, vinarija Aleksandrović otkrila je prvi put javno svoje novo lice, potpuno preuređeni portal sa mnoštvom raznolikog korisnog i zabavnog sadržaja, ali i ono najznačajnije – online prodavnicu i mogućnost učlanjivanja u Klub ljubitelja vina Aleksandrović. Tako je oplenačka vinarija informatički stala rame uz rame sa najnaprednijim svetskim vinarijama.

aleksandrovic-04

Beneficije članstva

Prvi i počasni član Kluba ljubitelja vina Aleksandrović postao je legendarni fudbaler „Crvene zvezde” Dušan Savić. Inače, učlanjenje u klub je besplatno a glavna beneficija je da kupci vina u online prodavnici ili vinariji Aleksandrović imaju besplatnu dostavu kupljenog vina do mesta stanovanja. Osim što će biti u mogućnosti da probaju i kupe najnovija vina iz ponude vinarije, članovi kluba će biti i redovno obaveštavani o novostima iz ove vinske kuće. Naravno, vremenom će se paleta beneficija širiti...

Uz zabavni ali stručni kviz, gde su pobednici dobili po bocu vina Aleksandrović, mesne i fussion zalogaje, te sjajne kozje sireve kompanije Beocapra, od kojih su posebno zanimljivi ekstra masni sir u pepelu hrasta i onaj u hrastovoj kori u čubru, pila su se vina Trijumf Chardonnay 2009 (penušavo), Trijumf Selection 2013, upečatljivi Trijumf Noir 2012 i jedno od najbolje ocenjenih vina VTV 2014 i već legendarni blend kaberne-merlo Regent 2009. Naravno, sve je na kraju oduševio Trijumf Late Harvest 2013, vino namenjeno prvenstveno ženskoj populaciji, ali podjedanko atraktivno i muškoj, što se lepo videlo pri brojnim zdravicama uz ovaj nektar.

Trijumf šampiona

Vinarija Aleksandrović je ove godine postigla fantastičan uspeh na Velikom Testu Vino.rs – dva šampionska trofeja, čak četiri zlatne medalje, tri srebrne i dve bronzane. To je uspeh koji još nijedna vinarija nije postigla na ovom najprestižnijem domaćem ocenjivanju!

Foto: Ivana Čutura

nazad na vrh

Srodni tekstovi

Online prodavnica vino.rs

Pitajte somelijera

 • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
 • VINO.RS doo
 • Jurija Gagarina 57/1a
 • 11070 N. Beograd
 • PIB: 107512643
 • Matični broj: 20818476
 • Žiro-račun: 340-11007337-17
 • Mail [email protected]
 • Telefon: 064 111 8279

O nama